(+31)77-3516579 info@jewe-inexor.com

Draaien, Frezen, Slijpen

Ons paradepaardje is de Mori-Seiki NZ2000:
Met een stangaanvoer voor maximaal rond 65mm stangen, dubbele spindel en dubbele turret, met Y-as, aangedreven gereedschap op 32 posities, voorzien van twee soorten productafvoer. Hebben we een topmachine in huis voor complexe producten en massaseries. Onze andere draaibanken zijn uitgerust met aangedreven gereedschap.

Subspil en y-as. Een aantal van onze machines:

•Mori Seiki NZ2000Y met stangaanvoer
•Mori Seiki NLX2500SY/700
•Mori Seiki SL200SMC met stangaanvoer
•Haas LT10Y

Draaien

Draaien vindt plaats op hoogwaardige draai-freescombinaties van Mori Seiki. Onze sterkte ligt binnen het bereik van 1mm tot 80mm met een lengte van maximaal 800mm. Op de klauwen kunnen we maximaal 450mm met een lengte van 1200mm draaien.
Een van onze specialiteiten is het uitzonderlijk glad bewerken van stangen en cylinders. Een ruwheidswaarde van Ra0.1 wordt seriematig gehaald.

Frezen

De freesafdeling in onze onderneming beschikt over diverse machines voor 3-assige en 4-assige bewerkingen. Producten kunnen van meerder zijden bewerkt worden.

Op de Chiron FZ18L bestaat de mogelijkheid om producten tot 2 meter lang en 500mm breed te bewerken. De machine kan ook als pendelmachine ingericht worden. Hierdoor wordt het bewerkingsgebied in twee gedeeld. Terwijl aan 1 zijde de productie plaats vind kunnen aan de andere zijde producten nieuw ingespannen worden. Zo verloopt de productie zonder stilstand.

De Bridgport bewerkingcenter is met verhoogde druk en 1200 toeren uitermate geschikt om zelfs de kleine gaten te boren. Bijvoorbeeld; 1,2mm, 14mm diep in minder dan 3 seconden in roestvrijstaal.

We bewerken een verscheidenheid aan materialen,
bijvoorbeeld:

RVS Duplex
Chroom staal Constructie staal
Aluminium Brons
Messing Aluminium Brons

Kunststoffen zoals; POM, PTFE, PEEK, Nylon

Slijpen

Slijpen wordt op diverse wijzen gedaan.

Zo hebben we de mogelijkheid om centerloos(insteek) te slijpen tot een diameter van rond 80mm.Vlakslijpen wordt gedaan op een KENT met een bedafmeting van 500x300 met magneet opspanning.
Inwendig kunnen we Honen tot een diameter van 40mm (korte bussen, tot een diameter van 150mm)

Meten en controle

In een geconditioneerde meetruimte hebben we de beschikking over diverse meetinstrumenten
o.a.:

• Wenzel 3-d Meetmachine
• Profielprojector
• Laserscanner tot een diameter van 32mm, Mitutoyo
• Hoogtemeter, LH600 Mitutoyo

Andere werkzaamheden

Daarnaast kun u bij ons ook terecht voor: Draadrollen tot maximaal M20x60, gladrollen uitwendig en inwendig, spiebaan steken, las en montage werkzaamheden en serie zaagwerk. Indien gewenst worden alle producten voorzien van elke vorm van oppervlakte behandeling.

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten?