(+31)77-3516579 info@jewe-inexor.com

Stadsinrichting
Wij produceren als eindproduct, o.a. een inzinkbare Paal, die u in verschillende kleuren, materialen en uitvoeringen ter beschikking staan. Hiermee kunt u zonder problemen een bepaald gebied afzetten. Deze inzinkbare Paal biedt u een pasklare oplossing in het afgrenzen.

Stadsinrichting – Verzinkbare Paal
Probleemloos een bepaalt gebied afzetten, een oprit of parkeerplaats of stadsdeel? Met deze verzinkbare palen dragen wij u
een kant en klare oplossing aan. Deze begrenzingspalen zijn verzinkbare palen die d.m.v. handkracht in de grond wegzakken en na ontgrendeling vanzelf omhoogkomen. Het voordeel van deze paal is dat de vergrendeling vanzelf plaatsvindt, zowel in de bovenste als in de onderste stand. Zeer eenvoudig te bedienen. Geen gesleep met losse delen. De palen zijn standaard uitgevoerd in een gepolijst RVS uitvoering. Iedere gewenste kleur is evenwel mogelijk en bespreekbaar. De vergrendeling vindt plaats door een speciaal vervaardigde sleutel. Ook deze zijn op verzoek aanpasbaar. Er zijn voor twee diameters voor verschillende toepassingen. Indien er wat zwaardere belasting plaats vind,  bv. door vrachtverkeer, dan wordt de paal met een diameter van 160mm geadviseerd. Voor lichtere toepassingen voldoet de paal van rond 90mm. Een ander groot voordeel van deze paal is dat, bij een calamiteit zoals een aanrijding, het gehele binnenwerk uitneembaar is d.m.v. drie veiligheidsschroeven. Een nieuw binnenwerk is dan zo weer in te plaatsen. Mocht er geen binnenwerkvoorhanden zijn is de buitenbuis af te dichten door een blindflens te plaatsen. Geen graafwerk aangezien de buitenbuis in de grond blijft.

Opties en bijbehoren
In dezelfde uitvoering zijn vaste palen leverbaar. Voor het goed functioneren van de verzinkbare paal wordt het aanbevolen de paal d.m.v. een speciaal ontworpen tegel te plaatsen. Deze plaatsingstegel zorgt ervoor dat de paal in de onderste stand gelijk met het maaiveld ligt. Dit voorkomt aanrijdingen, bijvoorbeeld tijdens het sneeuwschuiven. De paal is mooi in het straatbeeld in te passen. Tevens is door de plaatsingstegel de paal recht en op hoogte te plaatsen.

Technische gegevens
Hoogte:  700mm boven maaiveld
Diameter rond 90  of rond 160mm
Inbouw diepte 1mtr.
Tegelafmeting 300x300 bij paal 90 (Tegel is voorzien van RVS kern)
Tegelafmeting 400x400 bij paal 160 (Tegel is voorzien van RVS kern+ versteviging)

Assortiment:

  • Vaste palen in een veelvoud van uitvoeringen, RVS, staal en elk wensbare diameter en kleur.
  • Uitneembare palen op beton voet. Uitgevoerd met zeer robuuste driepunt sluiting. Standaard leverbaar in gepolijst RVS, of in RAL kleur naar wens.
  • Publieke fietspompen. Mooie degelijke RVS uitvoering. Voor op scholen, treinstations en fiets routes. Standaard in gepolijst RVS, of in RAL kleur naar wens.
  • Asbakbuis. Een paal met opening  aan boven zijde, of aan zijkant met zeer grootte sigaretten opvang capaciteit. Als sierlijke paal in te graven met betonvoet of vastgeschroefd met flens.
  • Watertap punt voor camping en recreatieplekken. Beton bak met afvoer aansluitingen op vier zijden en de mogelijkheid om tot 4 tapkranen aan te sluiten.
  • Parkeer/markeer spijkers. RVS doppen die in de grond vastgezet worden met een diameter van rond 90, rond 140 en rond 160.

Heeft u interesse in een van onze producten of diensten?